Seminar je koncipiran kao intenzivan edukacijski trening . Yoga smijeha je kombinacija vježbi smijeha i pravilnog disanja. „Kad se smijemo mijenjamo se, mijenjajući sebe mijenjamo svijet“
Dr.Madan Kataria
Vježbe smijeha nam omogućavaju terpijsko djelovanje na cijelo tijelo, na način da kroz vježbe smijeha, laganog istezanja, disanja i opuštanja, isključimo racio i predamo se iskrenom, dubokom i iscjeljujućem smijehu. Vježbajući redovito, vježbe smijeha postaju snažan alat za rješavanje stresa na fizičkom, mentalnom i emocionalnom planu.
organizira:
Apolon centar i Udruga „Vi-Bi-Da“
Kome je namjenjen? Svima koji žele značajno popraviti vlastito psihofizičko stanje. Svima koji bi se voljeli osjećati lakšima, opuštenijima u svakodnevnim situacijama, osloboditi se svakodnevnog stresa i tenzije u međuljudskim kontaktima. Svima koji žele usavršiti vještine samoizražavanja, ojačati samopouzdanje i osloboditi vlastitu kreativnost. Svima koji rade s ljudima, zdravstvenim djelatnicma, socijalnim radnicima, učiteljima, menagerima, turističkm animatorima i sl.

Voditeljica seminara:

certificirana učiteljica

Danijela Biondić-Vidaković,

School of Laughter Yoga

Smijmo se iskreno i opušteno, smijeh je znak da živimo ovaj čudesni život.“ Polaznicima želim dobru zabavu u zajedničkoj avanturi otkrivanja smijeha :)
Kotizacija za seminar iznosi : 1.250 kn za jednokratno plaćanje ili 1.400 kn za plaćanje u ratama. Uključuje dva dana intenzivnog treninga, skriptu, CD s vježbama te međunarodni certifikat.
Obzirom da je broj mjesta ograničen prijava za seminar je do 25.10.2019.g. ili do popunjenja grupe na mail vibidasun@gmail.com ili sms-om na mob.095/9153154
Uplata akontacije za seminar je 350 kn na rn.:Udruga „Vibida“,OIB:36858260618 PBZ HR68 2340009-1110427554
Po završetku seminara dobiti ćete međunarodni certifikat koji Vam omogućuje kreiranje i vođenje treninga smijeha u fitness centrima, turističkim destinacijama, školama.., vođenje team buildinga, održavanje predavanja i prezentacija i naravno, pokretanje kluba smijeha :)
Na seminar treba ponijeti : udobnu odjeću (trenirka i sl.), deblje čarape (vježbamo u čarapama), rezervnu majicu, bilježnicu i olovku, mali poklon za razmjenu.
Napomena: Udruga „Vi-Bi-Da“ zadržava pravo otkazivanja seminara, a uplaćena sredstva uplatiteljima će biti vraćena do 15.11.2019.g.
Za raspored i prijavu otvorite linkove.